Illustrasjonsbilde. Foto: Solveig Vikene / SCANPIX
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Norge undertegner tirsdag en avtale med Hellas om støtte på 1,1 milliarder kroner gjennom EØS-midler.

Summen tilsvarer 116,7 millioner euro og skal tildeles i årene fram mot 2021.

Statssekretær Jens Frølich Holte (H) besøker Aten på tirsdag for å være med når avtalen undertegnes.

– Vi er enige om å fortsette samarbeidet om migrasjon, et område der vi med EØS-midlene fikk til flere gode prosjekter og programmer i forrige periode. Vi skal også iverksette et stort program for næringsliv, særlig innrettet mot grønn vekst, sier han.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]