(FILES): This file photo taken on February 23, 2016 shows actor Kevin Spacey arriving for the season 4 premiere screening of the Netflix show "House of Cards" in Washington, DC. Actor Anthony Rapp accused Kevin Spacey of a sexual advance in 1986 when Spacey was 26 and Rapp only 14, according the Buzzfeed, October 29, 2017. Spacey on Twitter came out as gay on Sunday night, October 29, 2017. / AFP PHOTO / Nicholas Kamm
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kevin Spacey, kanskje best kjent for sin rolle som Frank Underwood i House of Cards, har blitt anklaget for seksuell trakassering av en annen skuespiller, Anthony Rapp. Episoden skal ha skjedd i 1986, da Rapp var kun 14 år, forteller han i et intervju med Buzzfeed.

Rapp beskriver at Spacey skal ha plassert ham i sengen sin og klatret over ham og forsøkt å tilnærme seg tenåringen seksuelt. Rapp, som nå er 46 år har holdt tett om hendelsen frem til nå, og har ikke snakket med Spacey siden. Men mens Spaceys karriere begynte å ta av fra 90-tallet og inn i det nye årtusen, vokste Rapps sinne og frustrasjon over den påståtte upassende hendelsen.

– Det velter seg i magen. Jeg kan den dag i dag fortsatt ikke forstå mange av aspektene rundt det. Det er bare veldig forvirrende for meg, sier Rapp.

Spacey på sin side har uttalt seg i en Twitter-post der han sier han ikke husker hendelsen. Han ber om unnskyldning for det som “må ha vært dypt upassende fylleoppførsel,” og offentliggjør samtidig at han er biseksuell, men at han nå lever som en homofil mann.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]