Head of the People's Party (OeVP) Sebastian Kurz addresses a news conference after a first round of coalition talks in Vienna, Austria, October 25, 2017. REUTERS/Leonhard Foeger
annonse
annonse

For omtrent to uker siden var det valg i Østerrike. Det ledende konservative partiet med Sebastian Kurz i spissen ble størst og dermed ser det nå ut til at Kurz blir ny kansler i Østerrike. Han har sagt  at han planlegger å ha en ny regjering klar til jul, det melder Politico.

Det tyske satiriske magasinet Titanic har referert til Kurz som Baby-Hitler på sin forside sammen med et bilde av bilulykken den forrige partilederen i Østerrikes Frihetsparti Jörg Haider døde i, samt ordspillet “Østerrike på Crash-Kurz”. Det er andre gangen magasinet refererer til Kurz som Baby-Hitler. De postet nylig også et bilde på Twitter av Kurz som blir siktet på, med teksten: “Endelig mulig: Å drepe Baby-Hitler.”

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon