Tysk magasin kaller Østerrikes påtroppende kansler Baby-Hitler

Sebastian Kurz. REUTERS/Leonhard Foeger

For omtrent to uker siden var det valg i Østerrike. Det ledende konservative partiet med Sebastian Kurz i spissen ble størst og dermed ser det nå ut til at Kurz blir ny kansler i Østerrike. Han har sagt  at han planlegger å ha en ny regjering klar til jul, det melder Politico.

Det tyske satiriske magasinet Titanic har referert til Kurz som Baby-Hitler på sin forside sammen med et bilde av bilulykken den forrige partilederen i Østerrikes Frihetsparti Jörg Haider døde i, samt ordspillet “Østerrike på Crash-Kurz”. Det er andre gangen magasinet refererer til Kurz som Baby-Hitler. De postet nylig også et bilde på Twitter av Kurz som blir siktet på, med teksten: “Endelig mulig: Å drepe Baby-Hitler.”


Publisert: okt 31, 2017 @ 6:53 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.