USA kan få ny sentralbanksjef torsdag

Sentralbanksjef Janet Yellens etterfølger kan bli utpekt allerede torsdag. Foto: Susan Walsh / AP / NTB scanpix

Det opplyser kilder i Det hvite hus. Trump antydet i forrige uke at han hadde en ny sentralbanksjef klar. Sittende sentralbanksjef Janet Yellens periode går ut i 2018.

Trump har ikke offentlig avvist å nominere Yellen til en ny periode, men amerikanske medier melder at Jerome Powell, som i dag sitter i sentralbankens ledelse, er en høyst aktuell kandidat.

En annen mulig kandidat som omtales av Reuters mandag er økonomen John Taylor fra Stanford University.

NTB-AFP

(©NTB


Publisert: okt 30, 2017 @ 9:26 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.