FILE - In this Wednesday, March 15, 2017, file photo, Federal Reserve Chair Janet Yellen speaks during a news conference in Washington. President Donald Trump said Tuesday, Oct. 17, 2017, that he is likely to make his selection for the next Federal Reserve chairman from five candidates, a group that includes current Chair Janet Yellen. (AP Photo/Susan Walsh, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det opplyser kilder i Det hvite hus. Trump antydet i forrige uke at han hadde en ny sentralbanksjef klar. Sittende sentralbanksjef Janet Yellens periode går ut i 2018.

Trump har ikke offentlig avvist å nominere Yellen til en ny periode, men amerikanske medier melder at Jerome Powell, som i dag sitter i sentralbankens ledelse, er en høyst aktuell kandidat.

En annen mulig kandidat som omtales av Reuters mandag er økonomen John Taylor fra Stanford University.

NTB-AFP

(©NTB

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]