Foto: Stefan Rousseau/PA via AP

Storbritannias brexitminister David Davis oppdaterte tirsdag regjeringen om status i brexitprosessen.

Britiske myndigheter setter nå opp farten i forberedelsene, forteller statsminister Theresa Mays talsperson etter møtet.

Det betyr at de må rekruttere en mengde nye medarbeidere. De skal blant annet arbeide med å utvikle nye IT-systemer og gjøre justeringer i en lang rekke lover og reguleringer.

Allerede i dag er 3.000 nye medarbeidere ansatt for å forberede brexit. I løpet av det kommende året må det trolig rekrutteres mellom 3.000 og 5.000 til.

NTB-AFP

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]