Britene fyller på med brexitpersonell

Storbritannias statsminister Theresa May bruker store summer på forberedelsene til brexit. Foto: AP / NTB scanpix

Storbritannias brexitminister David Davis oppdaterte tirsdag regjeringen om status i brexitprosessen.

Britiske myndigheter setter nå opp farten i forberedelsene, forteller statsminister Theresa Mays talsperson etter møtet.

Det betyr at de må rekruttere en mengde nye medarbeidere. De skal blant annet arbeide med å utvikle nye IT-systemer og gjøre justeringer i en lang rekke lover og reguleringer.

Allerede i dag er 3.000 nye medarbeidere ansatt for å forberede brexit. I løpet av det kommende året må det trolig rekrutteres mellom 3.000 og 5.000 til.

NTB-AFP

(©NTB)


Publisert: okt 31, 2017 @ 5:51 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.