Conservative Party MP Jacob Rees-Mogg attends the Conservative Party's conference in Manchester, Britain October 2, 2017. REUTERS/Hannah McKay
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En studentorganisasjon ved King’s College i London betaler såkalte ‘safe space marskalker’ for å passe på under eventer og foredrag, slik at ingen ytrer meninger som kan fornærme publikum, det melder Daily Mail.

De følger særlig med på foredrag der det anses være stor risiko for at foredragsholderen kan ytre en mening andre finner krenkende. I tillegg kan ansatte ved universitetet stanse foredragsholdere dersom studentorganisasjonen ikke tillater vedkommende å delta. Ifølge Daily Mail blir disse ‘marskalkene’ beordret til å være ekstra på vakt mot diskriminering basert på hvilken som helst distinksjon, som rase eller kjønnsidentitet.

Jacob Rees-Mogg, som holdt foredrag ved universitetet i forrige uke fikk selv erfare dette, da han ankom ble han fortalt at området var en såkalt ‘safe space’ og at han ville bli fulgt med på.

– Poenget med universitetet er jo heftig debatt og ‘safe space’-tilnærmelsen representerer det motsatte av hva et universitet skal være, sier han

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]