Oslo 20170127. Ambulanse med sirener og blålys under uttrykning i Oslo fredag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En 16 år gammel gutt ble alvorlig skadd da han falt ned i skinnegangen på Carl Berner T-banestasjon tidlig onsdag. Han ble trolig kjørt på av en arbeidsmaskin.

– Sporveien observerte på kameraene sine at han lå ved sporet og meldte fra til oss. Vi mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt. Mest sannsynlig har han falt ned, men vi vet ikke hvordan han er kommet til skade, sa operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB i 5-tiden.

Like før 6 opplyser operasjonslederen av tenåringen er kjørt til Ullevål sykehus. 16-åringen var ifølge politiet ved bevissthet da de kom til ulykkesstedet og skadene betegnes som alvorlige, men trolig ikke livstruende.

– Han har nesten fått hånden sin revet av, meldte politiet på Twitter i 4.45-tiden onsdag.

– Vi har sett på overvåkingsvideoer og det ser ut som han falt ned på skinnegangen. Deretter skal en arbeidsmaskinen ha passert han og mest sannsynlig ha truffet han. Føreren har nok ikke oppdaget at han har truffet noen, sier Sylju.

Hun opplyser at føreren av arbeidsmaskinen vil bli avhørt i morgentimene.

Sporveien opplyser onsdag morgen på Twitter at T-bane linje 5 inntil videre ikke stopper på Carl Berner.

Alle nødetatene rykket ut da politiet ble varslet om hendelsen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]