Foto: Gunn Berit Wiik Berg / Strilen / NTB scanpix

To polske brødre er dømt til fengselsstraffer på sju og seks og et halvt år for brannen på det planlagte asylmottaket Lune Huler i Lindås i Hordaland.

Brødrene er dømt til å betale totalt 9,6 millioner kroner i erstatning etter brannen 6. desember 2015, melder Bergens Tidende.

Hotell Lune Huler i Lindås skulle brukes som mottak for enslige mindreårige asylsøkere. Den endelige godkjenningen til dette ble gitt ett døgn før brannen.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]