Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Statsminister Erna Solberg sender sine tanker til de berørte av tirsdagens terrorhandling på Manhattan i New York.

– Min dypfølte kondolanse til alle berørte av terrorhandlingen på Manhattan. Norge står med folket i New York, skriver Solberg på sin Twitter-konto onsdag morgen.

Åtte mennesker ble drept og elleve skadd da en mann kjørte en pickup inn i et sykkelfelt på Manhattan i TriBeCa-området klokken 15.05 lokal tid, tirsdag. Terrorhandlingen skjedde nær en skole, kun kvartaler unna World Trade Center.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]