FILE - This Tuesday, July 19, 2016, file photo shows the Google logo at the company's headquarters in Mountain View, Calif. Google parent Alphabet Inc. reports earnings Thursday, Oct. 26, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)
annonse
annonse

Norske Huddlys kamera skal brukes i Googles nye videokonferanseløsning.

– Dette er en unik avtale. Google tar en kalkulert risiko ved å velge en vekstbedrift som oss, men har tro på verdien kameraet vårt vil gi dem, sier firmaets administrerende direktør Jonas Rinde til Dagens Næringsliv.

Ifølge avisen kan avtalen være verdt nærmere 49 milliarder kroner for det amerikanske selskapet, men i henhold til avtalen med Google kan ikke Rinde si noe om den økonomiske gevinsten den vil ha for hans selskap.

annonse

Tirsdag annonserte nettgiganten sin nye videokonferanseløsning G suite. Kameraet fra Huddly, som er en del av pakken, har blant annet 4K-oppløsning og innebygget software som kan omgjøre informasjon som står skrevet på tavler og whiteboards til digitale filer.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon