FILE - This Tuesday, July 19, 2016, file photo shows the Google logo at the company's headquarters in Mountain View, Calif. Google parent Alphabet Inc. reports earnings Thursday, Oct. 26, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Norske Huddlys kamera skal brukes i Googles nye videokonferanseløsning.

– Dette er en unik avtale. Google tar en kalkulert risiko ved å velge en vekstbedrift som oss, men har tro på verdien kameraet vårt vil gi dem, sier firmaets administrerende direktør Jonas Rinde til Dagens Næringsliv.

Ifølge avisen kan avtalen være verdt nærmere 49 milliarder kroner for det amerikanske selskapet, men i henhold til avtalen med Google kan ikke Rinde si noe om den økonomiske gevinsten den vil ha for hans selskap.

Tirsdag annonserte nettgiganten sin nye videokonferanseløsning G suite. Kameraet fra Huddly, som er en del av pakken, har blant annet 4K-oppløsning og innebygget software som kan omgjøre informasjon som står skrevet på tavler og whiteboards til digitale filer.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]