FULLERTON, CA - OCTOBER 31: Protesters rally near the site of a speaking appearance by Conservative provocateur Milo Yiannopoulos during his âTroll Academy Tourâ on Halloween at California State University, Fullerton on October 31, 2017 in Fullerton, California. The shock-oriented speaking style of the former tech editor for breibart.com has drawn protesters angered by his comments on subjects such as feminism and Islam, and for some for his relations with white supremacist groups in the alt-right movement. He was invited to speak at the campus by the Cal State Fullerton College Republicans Club. David McNew/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mediepersonligheten Milo Yiannopoulos holdt tale ved California State University i Fullerton i USA da det brøt ut vold mellom de fremmøtte venstreekstremistiske demonstrantene og supportere av Yiannopoulos. Det hele endte med at syv personer ble arrestert. Det melder Fox News.

Volden skal ha brutt ut da en kvinne slo en kvinnelig supporter av Yiannopoulos gjentatte ganger, før hun selv ble nøytralisert ved hjelp av pepperspray. En annen kvinne, som ble observert med svart hjelm og maske, ble arrestert etter at hun sprayet pepperspray i løse luften og forsøkte å få demonstrantene til å storme lokalene og gå løs på Yiannopoulos direkte.

Yiannopoulos skal ha blitt invitert av studentgruppen College Republicans.

-Som konservative følte vi oss ekskludert fra samtalene på campus, og det at vi inviterte ham har virkelig satt i gang diskusjonen om ytringsfriheten, sier Brooke Paz, en talskvinne for gruppen.

Demonstrantene hadde også skilt med tekster av typen “Kun sosialistisk revolusjon kan beseire kapitalistisk reaksjon” og “Migranter inn, rasister ut”.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]