Chief Whip Gavin Williamson in Downing Street, London, before he was named as the new Defence Secretary following the resignation of Sir Michael Fallon, Thursday, Nov. 2, 2017. (David Mirzoeff/PA via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gavin Williamson er utnevnt til forsvarsminister i Storbritannia, etter at Michael Fallon gikk av etter trakasseringsanklager.

Det melder BBC og flere andre britiske medier. Williamson (41) rykker opp fra posten som statssekretær i det britiske forsvarsdepartementet, og er også innpisker for de konservative i Parlamentet.

Williamson regnes som en trofast støttespiller for statsminister Theresa May, og en stigende stjerne i partiet.

Fallon valgte onsdag kveld å gå av etter at han tirsdag innrømmet å ha befølt journalisten Julia Hartley-Brewer på et kne under en middag i regi av De konservative i 2002.

– En rekke beskyldninger har de siste dagene dukket opp om parlamentsmedlemmer, noen av dem om min egen oppførsel i fortiden. Mange av disse anklagene er usanne, men jeg aksepterer at jeg i min fortid kanskje ikke oppfylte den høye standarden som vi krever av våre væpnede styrker, som jeg har hatt æren av å representere, skrev Fallon i sitt oppsigelsesbrev.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]