Paris opptøyer Mai.2016 / AFP PHOTO / CYRIELLE SICARD
Del saken
 • 191
 •  
 •  
 •  
 •  

I den franske kommunen Meylan skal flere biler tilhørende politifolk ha blitt påtent. Angrepet fant sted 26. oktober. Nå har en radikal anarko-feministisk gruppering fremsatt påstander om at de er ansvarlige for angrepet. Motivet deres skal ha vært hevn for det de kaller sexisme. Dette melder den franske avisen L’Express.

Brannene ødela fire biler og en motorsykkel. Flammene spredde seg ikke til omkringliggende bebyggelse.

En aktor fra Grenoble, Jean-Yves Coquillat, sier at hendelsen er den seneste av en rekke lignende hendelser som har forekommet i dette området i år.

Dette er altså ikke første gang europeiske venstreekstreme benytter seg av vold og vandalisme. Den tyske avisen Die Welt rapporterer at politiet i Hamburg har nedsatt en kommisjon for å granske venstreradikale og eventuell kriminalitet begått av disse. Kommisjonen skal ha funnet at voldelige venstreradikale er ansvarlige for over 2000 kriminelle handlinger i en periode fra 1. januar til 31. juli i år.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 191
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]