Glamour utnevner Linda Sarsour til Årets kvinne

Linda Sarsour. REUTERS/Stephanie Keith

Den palestinsk-amerikanske islamisten Linda Sarsour var en av kvinnene bak kvinnemarsjen mot Washington D.C og er blitt en heltinne for mange feminister, kanskje spesielt på venstresiden.

Sarsour har uttalt at hun er for Sharialover og at aktivistene Ayaan Hirsi Ali og Brigitte Gabriel fortjener å bli banket opp og bli fratatt sine kjønnsdeler, at de ikke fortjener å være kvinner, for sin kritikk av islam.

Nå er Sarsour altså en av de utvalgte til Glamour Magazines årlige kåring Glamour Women of the Year.


Publisert: nov 3, 2017 @ 1:55 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.