Jeremy Corbyn talte på arrangement holdt av radikale islamister

Jeremy Corbyn. AFP PHOTO / JOHN THYS

Labourlederen Jeremy Corbyn og flere av hans partis representanter skal ha deltatt på et arrangement i det britiske parlamentet holdt av den muslimske grupperingen Mend. Arrangementet ble holdt for å offentliggjøre den kommende kampanjen “Islamophobia Awareness Month”. Det melder the Telegraph.

– Vår fremtid ligger i gjensidig respekt mellom alle deler av vårt samfunn, skal Corbyn ha sagt til publikum.

Den muslimske grupperingen Mend skal i følge en rapport fra tenketankten The Henry Jackson Society ha invitert intolerante, ekstremistiske islamister til å tale på sine arrangementer.

En annen som skal ha vært til stede på arrangementet er imamen Sulaiman Ghani, som har ytret støtte til terrorrister fra Al-Qaeda, sagt at homofili er unaturlig og at kvinner må være underdanige, dette ifølge Breitbart.

Radioverten og islamkritikeren Majid Nawaz påpeker på Twitter at mens Corbyn lefler med islamske fundamentalister, har han nektet å spise middag med Israels statsminister, som for øvrig er på statsbesøk i Storbritannia i skrivende stund.


Publisert: nov 3, 2017 @ 2:19 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.