annonse

Democracy Defended and Challenged – A Seminar in the President’s Seminar series, part of the “Rethinking Open Society” project- May 22, 2017 Remarks by Niall Ferguson Senior fellow of the Hoover Institution, Stanford, and the Center for European Studies, Harvard

CEU’s Rethinking Open Society project brings leading thinkers to CEU to examine open society, its history, its achievements and failures and its future prospects in a world where its ideals are under threat.
Read more:
www.ceu.edu
www.ceu.edu/category/rethinking-open-society

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]