SKI 20161213. Politiet i arbeid. To politifolk løper i gatene i Ski. NB! Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

En mann og en kvinne i 20-årene er pågrepet og siktet for grovt skadeverk, etter å ha sprayet ned 22 biler med brannslukningsapparat i Oslo natt til fredag. 

– Det var innsatslederen vår som kom over dem mens de holdt på. De løp da de så patruljen, og patruljen løp etter. Ved hjelp av en hundepatrulje fikk vi huket tak i dem, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til NTB.

Pulveret kan skade bilene, advarer politiet.

– Når folk i området der skal starte bilene sine, må de være litt bevisste på dette. Det kan føre til skader hvis pulveret går inn i motoren, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til NRK.

– Vårt råd er å prøve å spyle det vekk før de starter bilene, sier han.

Hendelsen fant sted i Dælenenggata i Oslo sentrum klokken 4.15 natt til fredag.

– Hvor de fikk brannslukningsapparatene fra, vet jeg ikke, sier Hausvik. De to skal avhøres i løpet av fredag.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]