FILE- In this June 1, 2017, file photo, former Secretary of State Hillary Clinton pauses while speaking during the Book Expo event in New York. Clinton is helping raise money for the Democratic candidate in Virginia's closely watched race for governor. An invitation obtained by The Associated Press says Clinton is the featured guest at a fundraiser for Lt. Gov. Ralph Northam in New York on Oct. 4. (AP Photo/Craig Ruttle, File)
Del saken
  •  
  •  
  •  

USAs president Donald Trump har fredag morgen tatt til Twitter igjen. Trump skriver at mange stiller spørsmål ved hvorfor det amerikanske Justisdepartementet ikke etterforsker ‘skurken Hillary’ og demokratene.

Tweetene kommer fra Trumps nylig reaktiverte konto, som skal ha vært stengt i et kort tidsrom torsdag. Stengningen har for øvrig igangsatt en etterforskning internt i Twitter, dette ifølge Fox News.

Bakgrunnen for presidentens utfall er anklager fra Donna Brazile, styreformann i DNC (Democratic National Comitee) om at komitéen som gav Clinton Demokratenes presidentkandidatur i 2016 skal ha vært rigget. Brazile hevder å ha funnet et dokument med en felles avtale for pengeinnsamling inngått mellom DNC, Hillary Victory Fund og valgkampanjen Hillary for America. Avtalen skal ha vært signert i august 2015.

– Jeg lovet Bernie at når jeg skulle lette på sløret etter nominasjonen, skulle jeg komme til bunns i om Hillary Clintons team rigget nominasjonsprosessen, skriver Brazile selv i en artikkel for Politico

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]