Trump: – Justisdepartementet bør etterforske Clinton og Demokratene

AP Photo/Craig Ruttle, File

USAs president Donald Trump har fredag morgen tatt til Twitter igjen. Trump skriver at mange stiller spørsmål ved hvorfor det amerikanske Justisdepartementet ikke etterforsker ‘skurken Hillary’ og demokratene.

Tweetene kommer fra Trumps nylig reaktiverte konto, som skal ha vært stengt i et kort tidsrom torsdag. Stengningen har for øvrig igangsatt en etterforskning internt i Twitter, dette ifølge Fox News.

Bakgrunnen for presidentens utfall er anklager fra Donna Brazile, styreformann i DNC (Democratic National Comitee) om at komitéen som gav Clinton Demokratenes presidentkandidatur i 2016 skal ha vært rigget. Brazile hevder å ha funnet et dokument med en felles avtale for pengeinnsamling inngått mellom DNC, Hillary Victory Fund og valgkampanjen Hillary for America. Avtalen skal ha vært signert i august 2015.

– Jeg lovet Bernie at når jeg skulle lette på sløret etter nominasjonen, skulle jeg komme til bunns i om Hillary Clintons team rigget nominasjonsprosessen, skriver Brazile selv i en artikkel for Politico


Publisert: nov 3, 2017 @ 8:52 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.