A microphone lies on top of a notepad containing lyrics at a studio where members of The Collective are performing in Shoreditch, London, Britain, September 24, 2016. REUTERS/Paul Hackett SEARCH "GRIME LONDON" FOR THIS STORY. SEARCH "WIDER IMAGE" FOR ALL STORIES.
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Krishnan Guru-Murthy, som jobber i den britiske TV-kanalen Channel 4, intervjuet nylig Dr. Zoltán Kovács, Ungarns statssekretær for diplomati, og det utviklet seg til en opphetet stemning mellom de to. Guru-Murthy spurte Kovács blant annet om “hva det er med migrasjon han er redd for”.

Guru-Murthy presset ungareren på muslimsk migrasjon, som han mente Kovács var imot og da Kovács forklarte hvordan den judeo-kristne tradisjon og verdier har formet europeisk sivilisasjon, svarte journalisten skeptisk.

– For Europa? Jeg mener, det er vel ikke virkelig fundamentalt for Europa, er det vel?, skal Guru-Murthy ha sagt.

Dr. Kovács på sin side ble sjokkert over påstanden og peker i etterkant av intervjuet på avstanden mellom folk og medier i Europa.

– Å lytte til dette intervjuet er å være vitne til gapet som har vokst mellom den vestlige eliten og folket i Europa, spesielt borgere i Ungarn og Sentral-Europa.

Guru-Murthy skal også ha presset Dr. Kovács angående ungarske arbeidsinnvandrere som reiser til Storbritannia og sammenlignet disse med asylsøkerne Ungarn holder ute ved hjelp av sin grensemur.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]