Illustrasjonsbilde. REUTERS/U.S. Navy/Mass Communication Specialist Seaman Jared M. King/Handout (RED SEA - Tags: MILITARY POLITICS) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS
Del saken
  •  
  •  
  •  

Fire utlendinger har blitt bortført av væpnede menn sør i Libya, ifølge en offisiell tjenestemann.

Tre av personene er tyrkere som jobbet med å bygge et kraftverk, ifølge nyhetsbyrået AFP. Nasjonaliteten til den fjerde personen var uklar. En lokal sikkerhetsoffiser sa det var en tysk ingeniør, mens firmaet som står bak byggingen av kraftverket, sier mannen er sørafrikaner.

– En bevæpnet gruppe har bortført fire arbeidstakere av forskjellige nasjonaliteter i Ubari sør for Tripoli, sier energiselskapet som overvåker byggeprosjektet.

Selskapet hevder mennene ble bortført klokken 11.30 lokal tid fredag.

Libya har vært preget av kaos og anarki siden opprørere med luftstøtte fra Norge og andre NATO-land i 2011 styrtet Muammar Gaddafis regime.

En rekke militsgrupper har siden kjempet om makten i landet.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]