Politiet i New York vil sikte Weinstein for voldtekt

Harvey Weinstein. AP Photo/Michael Sohn, File

Politietterforskere hos politiet i New York City mener en voldtektsanmeldelse fra 2010 mot Harvey Weinstein er troverdig. Nå samler de inn bevis for å få hjemmel til å arrestere ham. Dette melder New York Times.

Voldtektsanklagen det gjelder kommer fra skuespilleren Paz de la Huerta, kjent fra blant annet serien “Boardwalk Empire”. Weinstein skal ha voldtatt henne to ganger i hennes leilighet, ifølge Huerta.

Sjefsdetektiv Robert K.Boyce sier at dersom Weinstein hadde vært i New York nå og om overgrepet han ble anklaget for hendte nylig, ville politiet utvilsomt ha arrestert ham med en gang. Etterforskerne må samle bevis før de kan arrestere, når Weinstein er i en annen stat og fordi anklagene er noen år gamle.


Publisert: nov 4, 2017 @ 10:14 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.