FILE- In this Feb. 9, 2015 file photo Harvey Weinstein speaks during a press conference for the film "Woman in Gold" at the 2015 Berlinale Film Festival in Berlin. New York City police said Friday, Nov. 3, 2017, that an actress' rape allegations against Weinstein are credible, and if the movie mogul was in the state and the accusation more recent, they would move to arrest him immediately. Chief of Detectives Robert Boyce said investigators have interviewed actress Paz de la Huerta. She has publicly accused Weinstein of raping her twice in her apartment in 2010 and called police about it on Oct. 26. (AP Photo/Michael Sohn, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Politietterforskere hos politiet i New York City mener en voldtektsanmeldelse fra 2010 mot Harvey Weinstein er troverdig. Nå samler de inn bevis for å få hjemmel til å arrestere ham. Dette melder New York Times.

Voldtektsanklagen det gjelder kommer fra skuespilleren Paz de la Huerta, kjent fra blant annet serien “Boardwalk Empire”. Weinstein skal ha voldtatt henne to ganger i hennes leilighet, ifølge Huerta.

Sjefsdetektiv Robert K.Boyce sier at dersom Weinstein hadde vært i New York nå og om overgrepet han ble anklaget for hendte nylig, ville politiet utvilsomt ha arrestert ham med en gang. Etterforskerne må samle bevis før de kan arrestere, når Weinstein er i en annen stat og fordi anklagene er noen år gamle.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]