Demonstrators from the Refuse Fascism movement protest, calling for the end of the administration of US President Donald Trump and Vice President Mike Pence, in Los Angeles, California, on November 4, 2017. / AFP PHOTO / Mark RALSTON
Del saken
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

Refuse Fascism hevder at de organiserer millioner av mennesker i protester mot Trump/Pence-regimet. Til tross for medieoppmerksomhet rettet mot demonstrasjonene, som ifølge organisasjonen skal pågå helt til Trump-administrasjonen må gå, kan man ikke skryte av oppmøtet. Den største demonstrasjonen hittil skal ha funnet sted i Los Angeles der cirka 2000 personer deltok i protester lørdag.

I den liberale bastionen Seattle skal kun rundt rundt 50 personer være observert i demonstrasjon utenfor rådhuset. En demonstrant er dessuten avbildet med et sovjetisk flagg. Så er spørsmålet om den liberale pressen i USA vil dekke dette i like stor grad som de dekket hakekorset i Charlottesville.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]