Indian Prime Minister Narendra Modi stands next to Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu during a farewell ceremony upon Modi's departure from Israel at Ben Gurion International Airport, near Tel Aviv, Israel July 6, 2017. REUTERS/Amir Cohen
Del saken
  •  
  •  
  •  

India har sendt 45 medlemmer av landets luftstyrker til en internasjonal militærøvelse i Israel, skriver Breaking Israel News. Blå Flagg-17″ -øvelsen markerer første gang India har sendt en delegasjon for å delta i en militærøvelse i Israel. Øvelsen inkluderer også deltakere fra USA, Frankrike, Tyskland, Italia, Hellas og Polen. De indiske deltakerne er medlemmer av eliten Guard Commando Force og ankom i Israel om bord på et C-130J “Super Hercules” -fly.

“Øvelsen vil gi en plattform for å dele kunnskap, samordne erfaring og forbedre de operative evnene til de deltagende nasjonene,” sier en indisk militæroffiser til Times of India.

Den militære øvelsen følger julis historiske besøk til Israel av den indiske statsministeren Narendra Modi. Landene har etablert dype forsvarsbånd i løpet av det siste året. Israel har levert India mange ulike våpensystemer, missiler og droner. Israels forsvarssalg til India utgjør nesten 1 milliard dollar per år, skriver Breaking Israel News.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]