Russian President Vladimir Putin smiles as he listens to Vatican Secretary of State Pietro Parolin during their talks at the Bocharov Ruchei residence in the Black Sea resort of Sochi, Russia, Wednesday, Aug. 23, 2017. Putin welcomed a dialogue between the Vatican and the Russian Orthodox Church. (Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Minst 200 personer er pågrepet i en ulovlig demonstrasjon mot president Vladimir Putin i Moskva sentrum, ifølge det statlige nyhetsbyrået Tass.

– Det nåværende antall pågrepne har passert 200, sa en politikilde til Tass søndag ettermiddag.

Aktivistene deltok i en demonstrasjon uten tillatelse i sentrum av hovedstaden, like ved Kreml.

Demonstrantene omtales av politiet som tilhengere av en forbudt radikal opposisjonsgruppe.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]