Oslo 20170519. Grøtt / NTB scanpix

En 15 år gammel jente har vært savnet fra Ullern i Oslo siden fredag kveld. 

Jenta er av somalisk opprinnelse og var iført hijab og en mørk kjole da hun forsvant. Natt til søndag hadde ikke politiet i Oslo mer informasjon angående saken.

Politiet ønsker tips om noen har sett jenta, og kan nås på telefon 02800.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]