Police cars are seen at Sutherland Springs, U.S., November 5, 2017, in this picture obtained from social media. Liz Summers/via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT.NO RESALES. NO ARCHIVES
Del saken
  •  
  •  
  •  

En rekke øyevitner sier til den lokale nyhetssiden KENS at flere mennesker er skutt i First Baptist Church, som ligger sørøst for San Antonio. En mann skal ha gått inn i kirken og skutt flere mennesker før han ble overmannet av politiet.

Politiet opplyser til KSAT at den antatte gjerningsmannen er død. Politiet sier til nyhetskanalen at det er flere ofre i kirken, men sier ikke hvor mange eller hva slags tilstand de er i.

Sheriff Joe Tackitt bekrefter overfor Wilson County News at flere mennesker er drept i den lille kirken i landsbyen Sutherland Springs.

Gjerningsmannen åpnet ild inne i kirken like før klokka 12 lokal tid. En toåring er blant de sårede, melder Dallas Morning News.

Et øyevitne sier til CNN at hun hørte rundt 20 skudd bli avfyrt etter hverandre etter at gudstjenesten startet. FBI er på vei til åstedet.

En butikkeier i området sier til CBS News at hun så mange politibiler og ambulanser i full fart mot stedet.

Sutherland Springs har bare rundt 400 innbyggere og ligger knappe fem mil fra San Antonio sør i Texas.

NTB-AP

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]