Charlie Hebdo: Hva er igjen av Charlie Hebdo-ånden?

Skjermdump fra Facebook. Bildet viser karikaturen av Tariq Ramadan som har ført til nye drapstrulser mot redaksjonen i Charlie Hebdo. På forsiden av bladets siste utgave er Ramadan tegnet med en stor ereksjon og teksten «jeg er islams sjette søyle».


Publisert: nov 6, 2017 @ 10:47 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.