Avisen the New European ble startet i Storbritannia i kjølvannet av Brexit-avstemningen. Avisen har tidligere portrettert Brexit-sympatisører som onde klovner og i en artikkel skrevet av professor Nicholas Boyle blir de referert til som ‘bøller’ og ‘ølpøbler’.

annonse

Nå har de publisert en tegneserie der de illustrerer vold mot briter som stemte for Storbritannias utmelding av EU. Brexit-sympatisørene blir i tegneserien slått av EU-tilhengere, som samtidig kommer med utsagn der Brexit-sympatisørene blant annet blir kalt ‘eurofobe’.

Tidligere leder i UKIP og representant i EU-parlamentet, Nigel Farage, sier til Breitbart London at the New European når et nytt lavmål ved å forherlige vold mot Brexit-sympatisører.

– Nå kan de ikke lenger kalle ‘Brexiteers’  splittende. Hvis du skulle trenge et eksempel på hvorfor Remain-kampanjen tapte, dette er hvorfor, sier han.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.