Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Avisen the New European ble startet i Storbritannia i kjølvannet av Brexit-avstemningen. Avisen har tidligere portrettert Brexit-sympatisører som onde klovner og i en artikkel skrevet av professor Nicholas Boyle blir de referert til som ‘bøller’ og ‘ølpøbler’.

Nå har de publisert en tegneserie der de illustrerer vold mot briter som stemte for Storbritannias utmelding av EU. Brexit-sympatisørene blir i tegneserien slått av EU-tilhengere, som samtidig kommer med utsagn der Brexit-sympatisørene blant annet blir kalt ‘eurofobe’.

Tidligere leder i UKIP og representant i EU-parlamentet, Nigel Farage, sier til Breitbart London at the New European når et nytt lavmål ved å forherlige vold mot Brexit-sympatisører.

– Nå kan de ikke lenger kalle ‘Brexiteers’  splittende. Hvis du skulle trenge et eksempel på hvorfor Remain-kampanjen tapte, dette er hvorfor, sier han.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]