A South African flag banner on the side of an apartment block in the city of Cape Town, South Africa, Monday, Jan. 25, 2016. The South African flag banner replaced a banner reading 'Zuma must fall' in recent week's, it formed part of an anti South African President Jacob Zuma campaign, with questions surrounding if the display violates Cape Town's by-laws. (AP Photo/Schalk van Zuydam)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En sørafrikansk domstol har funnet en dansk mann skyldig i overgrep, voldtekt og medvirkning til drap. Mannen hadde avskårne kvinnelige kjønnsdeler i fryseren.

Saken ble rullet opp etter at den 65 år gamle danskens kone varslet politiet om at hun hadde funnet flere pakker med avkuttede kjønnsdeler i fryseren. 65-åringen ble pågrepet i september 2015, og retten mener han i fengselet inngikk en avtale om å få kona tatt av dage, skriver Ekstra Bladet. Den 28 år gamle kvinnen, som var aktoratets hovedvitne, ble skutt og drept i nabolandet Lesotho måneden etter.

Dansken er også dømt for gjentatte voldtekter av konas yngre søster, en jente som i dag er ni år gammel.

– Han er ikke en mann av høy moral og anser seg selv som hevet over loven, sa dommeren da han leste opp kjennelsen mot 65-åringen. De frosne kjønnsdelene skal dansken ha spart på etter å ha kjønnslemlestet flere kvinner.

Dommen omfatter også ulovlig våpenhandel og fremstilling og distribusjon av materiale som viser overgrep mot mindreårige. Straffeutmålingen er ikke klar ennå, men mannen har allerede sagt at han vil anke dommen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]