Flere pågrepet i antiterroraksjon i Frankrike og Sveits

Bildet er tatt 7. november 2017 og viser bilen til en mistenkt parkert utenfor hans bolig i Menton, sørøst i Frankrike, etter at ti personer ble arrestert i en antiterroraksjon i Frankrike og Sveits.

Fransk og sveitsisk politi aksjonerte i en felles operasjon mot en rekke adresser i de to landene tirsdag. De ti som ble pågrepet, er i alderen 18 til 65 år.

Etterforskningskilder i de to landene opplyser at de pågrepne er siktet for blant annet å tilhøre ekstremistgrupper og for å planlegge terrorhandlinger.

Politiet skal ifølge kildene ha kommet på sporet av de pågrepne da de kom over foruroligende uttalelser på en kryptert nettside.

NTB-AFP

(©NTB)


Publisert: nov 8, 2017 @ 7:12 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.