A photo taken on November 7, 2017 shows the car of an alleged suspect parked outside his residence in Menton, southeastern France, after ten people were arrested in an anti-terror operation in France and Switzerland. Ten people were arrested in an anti-terror operation in France and Switzerland on November 7, 2017 including a Swiss man linked to a foiled knife attack by a French teenager, sources close to the probe said. A 27-year-old Swiss man arrested in France was in contact with a 14-year-old French boy who was "about to carry out the attack," one of the sources said. / AFP PHOTO / Valery HACHE

Fransk og sveitsisk politi aksjonerte i en felles operasjon mot en rekke adresser i de to landene tirsdag. De ti som ble pågrepet, er i alderen 18 til 65 år.

Etterforskningskilder i de to landene opplyser at de pågrepne er siktet for blant annet å tilhøre ekstremistgrupper og for å planlegge terrorhandlinger.

Politiet skal ifølge kildene ha kommet på sporet av de pågrepne da de kom over foruroligende uttalelser på en kryptert nettside.

NTB-AFP

(©NTB)

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]