A law enforcement officer helps a man changes a flag to half-staff near the scene of a shooting at the First Baptist Church of Sutherland Springs to honor victims, Monday, Nov. 6, 2017, in Sutherland Springs, Texas. A man opened fire inside the church in the small South Texas community on Sunday, killing and wounding many. (AP Photo/Eric Gay)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det amerikanske luftforsvaret unnlot å melde fra til FBI da den antatte kirkeskytteren i Texas ble dømt for familievold.

Devin Patrick Kelley ble dømt i en militær domstol i 2012 og ble avskjediget i unåde to år senere. Ifølge forsvarsdepartements regler skal det føderale politiet FBI varsles når militært personell dømmes for vold eller lignende lovbrudd.

Anonyme tjenestemenn i Trump-administrasjonen sier reglene ikke ble fulgt etter dommen mot mannen som antas å stå bak skytingen i en baptistkirke i Texas i helgen. 26 mennesker ble drept i angrepet.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]