Forsvaret varslet ikke om voldsdom mot kirkeskytter

Foto: AP Photo/Eric Gay

Det amerikanske luftforsvaret unnlot å melde fra til FBI da den antatte kirkeskytteren i Texas ble dømt for familievold.

Devin Patrick Kelley ble dømt i en militær domstol i 2012 og ble avskjediget i unåde to år senere. Ifølge forsvarsdepartements regler skal det føderale politiet FBI varsles når militært personell dømmes for vold eller lignende lovbrudd.

Anonyme tjenestemenn i Trump-administrasjonen sier reglene ikke ble fulgt etter dommen mot mannen som antas å stå bak skytingen i en baptistkirke i Texas i helgen. 26 mennesker ble drept i angrepet.


Publisert: nov 7, 2017 @ 10:10 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.