(FILES): This file photo taken on June 11, 2017 shows Kevin Spacey attending the 2017 Tony Awards - Red Carpet at Radio City Music Hall in New York City. Actor Anthony Rapp accused Kevin Spacey of a sexual advance in 1986 when Spacey was 26 and Rapp only 14, according the Buzzfeed, October 29, 2017. Spacey on Twitter came out as gay on Sunday night, October 29, 2017. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Daily Mail rapporterer at House of Cards-stjernen Kevin Spacey ble innlagt ved klinikken The Meadows i Arizona i forrige uke, etter at han har blitt anklaget av over 10 menn for seksuell trakassering og overgrep.

Harvey Weinstein skal ha blitt innlagt på samme klinikk etter at han ble anklaget av flere titalls kvinner. Weinstein skal ha blitt observert på et serveringssted i Phoenix. Han skal ha vært i forkledning, men ble likevel gjenkjent og avbildet.

– Kevin Spacey tar den tiden som er nødvendig og søker hjelp og behandling, sier en representant for Spacey i en uttalelse til Variety.

Flere celebriteter har tidligere vært innlagt ved The Meadows, inklusive Tiger Woods, Selena Gomez og Kate Moss. Spacey har ikke uttalt seg offentlig på en stund. I mellomtiden fortsetter anklagene mot ham å dukke opp. På søndag stod Harry Dreyfuss, sønn av skuespiller Richard Dreyfuss, frem og fortalte at Spacey tafset på ham i 2008, da Harry var 18 år gammel.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]