Kevin Spacey på sex-rehab

Skuespiller Kevin Spacey. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS

Daily Mail rapporterer at House of Cards-stjernen Kevin Spacey ble innlagt ved klinikken The Meadows i Arizona i forrige uke, etter at han har blitt anklaget av over 10 menn for seksuell trakassering og overgrep.

Harvey Weinstein skal ha blitt innlagt på samme klinikk etter at han ble anklaget av flere titalls kvinner. Weinstein skal ha blitt observert på et serveringssted i Phoenix. Han skal ha vært i forkledning, men ble likevel gjenkjent og avbildet.

– Kevin Spacey tar den tiden som er nødvendig og søker hjelp og behandling, sier en representant for Spacey i en uttalelse til Variety.

Flere celebriteter har tidligere vært innlagt ved The Meadows, inklusive Tiger Woods, Selena Gomez og Kate Moss. Spacey har ikke uttalt seg offentlig på en stund. I mellomtiden fortsetter anklagene mot ham å dukke opp. På søndag stod Harry Dreyfuss, sønn av skuespiller Richard Dreyfuss, frem og fortalte at Spacey tafset på ham i 2008, da Harry var 18 år gammel.


Publisert: nov 7, 2017 @ 11:59 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.