(FILES): This file photo taken on June 11, 2017 shows Kevin Spacey attending the 2017 Tony Awards - Red Carpet at Radio City Music Hall in New York City. Actor Anthony Rapp accused Kevin Spacey of a sexual advance in 1986 when Spacey was 26 and Rapp only 14, according the Buzzfeed, October 29, 2017. Spacey on Twitter came out as gay on Sunday night, October 29, 2017. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS

Daily Mail rapporterer at House of Cards-stjernen Kevin Spacey ble innlagt ved klinikken The Meadows i Arizona i forrige uke, etter at han har blitt anklaget av over 10 menn for seksuell trakassering og overgrep.

annonse

Harvey Weinstein skal ha blitt innlagt på samme klinikk etter at han ble anklaget av flere titalls kvinner. Weinstein skal ha blitt observert på et serveringssted i Phoenix. Han skal ha vært i forkledning, men ble likevel gjenkjent og avbildet.

annonse

– Kevin Spacey tar den tiden som er nødvendig og søker hjelp og behandling, sier en representant for Spacey i en uttalelse til Variety.

Flere celebriteter har tidligere vært innlagt ved The Meadows, inklusive Tiger Woods, Selena Gomez og Kate Moss. Spacey har ikke uttalt seg offentlig på en stund. I mellomtiden fortsetter anklagene mot ham å dukke opp. På søndag stod Harry Dreyfuss, sønn av skuespiller Richard Dreyfuss, frem og fortalte at Spacey tafset på ham i 2008, da Harry var 18 år gammel.

annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.