Scotlandâä™s First Minister, Nicola Sturgeon, addresses the Scottish Parliament in Edinburgh, Scotland June 27, 2017. REUTERS/Russell Cheyne

Politiet beordret evakuering av det skotske parlamentet tirsdag etter funn av tre mistenkelige pakker. Men pakkene viste seg å være ufarlige.

Ifølge BBC var pakkene sendt til tre konservative parlamentarikere, og mist en av pakkene inneholdt et hvitt pulver.

Politiet ble varslet og deler av parlamentsbygningen i Edinburgh ble evakuert, og personer som hadde vært i nærkontakt med pakkene, ble sendt til en helsesjekk.

Men etter at innholdene i pakkene var gransket, ble det fastslått at innholdet ikke var farlig, og politiet avblåste evakueringen.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]