A soldier from the Syrian government forces flashes the "V" for victory sign in the eastern Syrian city of Deir Ezzor during an operation against Islamic State (IS) group jihadists on November 2, 2017. Syria's army and allied forces have taken full control of the eastern city of Deir Ezzor from the Islamic State group, Syrian state television said. / AFP PHOTO / STRINGER
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Boukamal ligger like ved grensen til Irak og er den siste byen i Syria som er kontrollert av den ytterliggående islamistgruppa. Gruppa har fra før av mistet kontrollen over alle byer den har kontrollert i Irak.

Ifølge et mediesenter knyttet til det syriske militæret begynte regjeringssoldater og allierte krigere onsdag å rykke inn i byen. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder.

Begge de to mediene har tidligere meldt at syriske styrker samarbeider med irakiske styrker på den andre siden av grensen. Den sjiamuslimske libanesiske Hizbollah-militsen deltar i krigen på det syriske regimets side.

NTB-AP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]