Al-Manar: IS’ siste by er omringet av syriske styrker og alliert milits

AFP PHOTO / STRINGER

Boukamal ligger like ved grensen til Irak og er den siste byen i Syria som er kontrollert av den ytterliggående islamistgruppa. Gruppa har fra før av mistet kontrollen over alle byer den har kontrollert i Irak.

Ifølge et mediesenter knyttet til det syriske militæret begynte regjeringssoldater og allierte krigere onsdag å rykke inn i byen. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder.

Begge de to mediene har tidligere meldt at syriske styrker samarbeider med irakiske styrker på den andre siden av grensen. Den sjiamuslimske libanesiske Hizbollah-militsen deltar i krigen på det syriske regimets side.

NTB-AP

(©NTB)


Publisert: nov 8, 2017 @ 3:43 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.