(FILES) This August 3, 2007 file photo shows a crest of the Federal Bureau of Investigation(FBI) inside the J. Edgar Hoover FBI Building in Washington, DC. The FBI is investigating the hijacking of Newsweek's Twitter feed February 10, 2015 by pro-Islamic hackers in which a threat was made to President Barack Obama's family, the White House said. White House spokesman Josh Earnest told reporters that "this particular intrusion is one that is already being investigated by the FBI," without elaborating. Newsweek said the Twitter feed was taken over for 14 minutes before the news organization was able to regain control. AFP PHOTO/MANDEL NGAN / FILES
Del saken
  • 77
  •  
  •  

En afroamerikansk mann i Kansas innrømmer at det var han selv sto bak vandaliseringen av sin egen bil, som var overøst med rasistisk graffiti. Han skal ha skrevet ting som ‘Dra hjem, negergutt’ og ‘Date dine egne’ og ‘Kun hvite har adgang’ og lignende. Det rapporterer AP.

Et bilde av bilen ble postet på Twitter av en Andrew Hammond, som for øvrig er engasjert i Black Lives Matter, med teksten “En ny uke, en ny hendelse som involverer rasisme”.

Det ble innkalt til krisemøte i Kansas State Black Students Union. Kansas-universitetet holdt en live-konferanse via Facebook for bekymrede foreldre dagen derpå, og det ble satt igang patrulering på campus. FBI åpnet en etterforskning om en mulig hatforbrytelse og brudd på sivile rettigheter.

Var ment som en spøk

Mandag kunne politiet annonsere at 21 år gamle Dauntarius Williams har innrømmet at det var han som dekket bilen i graffiti, men også at det er han som er eieren av bilen.

– Hele situasjonen kom ut av kontroll når den ikke engang skulle ha startet. Det var bare en Halloweenspøk som gitt av skaftet. Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake til den kvelden og gjøre det om, men det kan jeg bare ikke. Jeg vil bare unnskylde av hele mitt hjerte for den smerte jeg har påført dere, sier Williams

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 77
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]