Hvitt pulver sendt til Dagbladet

Foto: Morten Holm / SCANPIX .

Dagbladet fikk onsdag tilsendt en konvolutt med hvitt pulver. To personer var i kontakt med pulveret, men politiet tror det er ufarlig.

Resepsjonen i Dagbladets lokaler på Hasle i Oslo ble sperret av, men bygget ble ikke evakuert.

– Brevet med pulveret er nå lagt inn på et lukket rom og skal undersøkes. Helsepersonell kontrollerer de to som har vært i kontakt med pulveret, sier operasjonsleder i Oslo politiet, Steinar Hausvik til Dagbladet.

Hausvik opplyser at de ikke anser pulveret som farlig, men at de må ta situasjonen på alvor.

(©NTB)


Publisert: nov 8, 2017 @ 9:06 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.