Drammen 20150227. Tungt bevæpnet politi og bombehunder vokter sikkerheten før karikaturutstillingen "I am Charlie" i Drammens Teater fredag ettermiddag. Det er Universal Tolerance Organization (UTO) som inviterer til karikaturutstillingen og samtidig også et miniseminar om religionssatire og ytringsfrihet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
 • 676
 •  
 •  
 •  
 •  

Vi er et folk som har utviklet seg gjennom generasjoner. Det har skapt vårt unike demokrati. Vårt land er unikt nettopp på grunn av vår kultur, språk og det folket som har levd og utviklet seg gjennom generasjoner, og det er på tide vi sier klart fra til våre politikere at vi aldri lar de grunnleggende verdiene utraderes eller byttes.

Jeg mener at vår fremtid står på spill og vårt demokrati er truet. Jeg mener at vi har mye å lære av historien fra blant annet andre verdenskrig, forskning, fakta, logikk og sunn fornuft.

Våre grunnleggende verdier er bygd på blant annet ytringsfrihet, nestekjærlighet, toleranse og respekt, likestilling (kjønn, ikke nymotens identitetspolitikk), religionsfrihet, frihet til å velge og fravelge religion, kristent humanetisk fundament og Norges grunnlov.

Min mening er at islam, innvandring, flerkultur, og globale krefter er i direkte konflikt med våre grunnleggende verdier.

Ytringsfriheten har allerede blitt utfordret av den rødgrønne regjeringen i 2009 da de ville straffe ytringer om religion. Over hele Europa ser vi innføring av såkalte ”Hate-speech” lover. Twitter, Google, Youtube og Facebook går i samme retning med sensur. Det er i direkte konflikt med hva Norge står for, og vi har politikere som ikke står opp for de norske verdiene.

Å avvike fra denne etablerte doktrine eller tro, er å sette sitt levebrød i fare, eller til og med å sette sitt eget liv i fare fra grupper som ironisk nok kaller seg for menneskerettighetsforkjempere, eller antifascister eller islamister.

Hvis multikultur er en styrke og berikelse for samfunnet, så må det føre til at den sosiale samhørigheten i samfunnet øker, men de vitenskapelige bevisene er MOTSATT. Det er ikke en styrke og berikelse for samfunnet, men tvert imot.

Politikken for multikulturalisme og mangfold er basert på emosjoner og ideologi, ikke realitet. Historisk presedens eller til og med vanlig sunn fornuft, og de ødeleggende effektene av mangfold som er forankret i vår sivilisasjon, blir vanskeligere og vanskeligere å skjule.

Antall betyr noe. Minoritetsgrupper som kommer over en viss kritisk masse og er kulturelt fjernt fra majoritetskulturen begynner å segregere seg selv fra flertallet. Det flytter samfunnet mot splittelse og vekk fra samarbeid, akkurat slik som vi bl. a. ser i deler av Oslo og no-go soner i Sverige og Europa.

Kulturelt mangfold i et slikt omfang beriker ikke det større samfunnet. Ukontrollert innstrømning av mennesker fra kulturelt inkompatible islamske land kan velte hele den vestlige sivilisasjonen. Det er bare tidsspørsmål.

Men det må jeg altså skrive anonymt.

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 676
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]