Bill de Blasio ble gjenvalgt av New Yorks innbyggere i tirsdagens valg. Foto: Richard Drew / AP / NTB scanpix
annonse

Bill de Blasio kan se fram til fire nye år som ordfører i New York etter at han fikk fornyet tillit av velgerne tirsdag.

Den progressive demokraten vant lett over motkandidaten Nicole Malliotaki fra det republikanske partiet.

I tillegg til å være en populær ordfører, fikk de Blasio god drahjelp av mange newyorkeres misnøye med bysbarn, investor og president Donald Trump. Eiendomsmogulen vant presidentvalget for ett år siden til tross for – ikke på grunn av – velgerne i hjembyen.

annonse

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]