In this Wednesday, June 21 , 2017 photo released by Al-Ekhbariya, Mohammed bin Salman, (MBS) newly appointed as crown prince, left, kisses the hand of Prince Mohammed bin Nayef at royal palace in Mecca, Saudi Arabia. The surprise dismissal and arrest of dozens of ministers, royals, officials and senior military officers by MBS late Saturday, Nov. 4, 2017, is unprecedented in the secretive, 85-year-old kingdom. But so is the by-now virtually certain rise to the throne of a 30-something royal who, in another first, is succeeding his father. (Al-Ekhbariya via AP, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]