Saudi-Arabia gir alle sine borgere i Libanon ordre om å forlate landet

En plakat av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman med teksten «Måtte gud beskytte deg» kunne ses på motorveien i Libanon, 9. november 2017. Den libanesiske statsministeren Saad Hariri gikk av i forrige uke etter å ha uttrykt bekymring for en politisk krise i Libanon pga økende spenninger mellom Saudi-Arabia og Iran.

(©NTB)


Publisert: nov 9, 2017 @ 5:58 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.