A poster of Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman with a phrase reading in Arabic, " God protect you" is seen on a highway in the northern Lebanese port city of Tripoli on November 9, 2017. Lebanon's former prime minister Saad Hariri announced his resignation last weekend from the Saudi capital Riyadh in a televised speech which sparked concerns of a political crisis in Lebanon as tensions between Saudi Arabia and Iran escalated. / AFP PHOTO / IBRAHIM CHALHOUB

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]