Tvungent sløseri

Greenpeace-aktivister hang opp «dommedagsklokker» som skulle symbolisere at tiden renner ut for klimaet, under en protest utenfor regjeringsbygget i Hong Kong, 2. februar 2007. REUTERS/Bobby Yip (CHINA)

Jeg er fullstendig enig i at klimaet endrer seg, som det alltid har gjort, men jeg vil derimot ikke si meg sikker på om mennesket har en innvirkning i dette. Hadde du spurt meg for noen år siden, da ville jeg nok sagt meg enig. Nå derimot, nå har jeg lest meg mer inn i saken.

Om klimaendringene vi nå opplever er grunnet menneskets Co2 utslipp, eller klodens naturlige endring, det er jeg ikke kompetent nok i faget til å komme med en konklusjon på. Og det samme gjelder trolig deg. Det vi i hvert fall kan si med sikkerhet er at prediksjonene om den globale oppvarmingens effekt, ikke har blitt oppfylt.

Vi må være forsiktige med tanker og ideer om verdens undergang. Enkelte bruker dette som verste type skremselspropaganda for å presse igjennom sin agenda. En agenda som krever mer av dine penger til miljøorganisasjoner, politikere, staten og forskere som vil beholde sin jobb. For det er de som får mest ut av dette. De, inkludert mediene som tjener enorme summer på det massive hysteriet rundt temaet. Det samme gjelder også presidentkandidater som trenger en kampsak å presse seg frem til Det hvite hus.

Vi vet ikke med 100 % sikkerhet hva som er årsaken bak klimaendringene. Skal vi fortsatt ofre hele vår økonomi på noe som kan skje, slik som Miljøpartiet De Grønne vil? Eller burde vi heller bruke de ressursene på å sikre oss mot hva vi vet med sikkerhet er en trussel mot folket i vårt samfunn?

Hva du bruker dine penger på har jeg ingenting med, så om du vil donere frivillig til en miljø-organisasjon så er det ingen som skal stoppe deg. Problemet mitt er når du stemmer inn politikere som tvinger meg til å gjøre det samme.


Publisert: nov 9, 2017 @ 1:02 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Benjamin Bringsås

Fylkesleder Liberalistene Telemark

Latest posts by Benjamin Bringsås (see all)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.