Lily Bandehy advarer Europa mot islam

Featured Video Play Icon
Lily Bandehy rømte fra den islamske overtakelsen av Iran til Norge i 1988. Nå føler hun at hun blir innhentet på nytt. I dette intervjuet med Helge Lurås kritiserer hun Europa for å ha ventet for lenge.  

– Jeg forstår ikke Norge. Jeg forstår ikke Europa. Dere var ferdige med religion.  Dere hadde satset på individualisme, humanisme, demokrati. Plutselig ofrer dere alt for islam. Hvorfor? spør Bandehy.

Islam må bekjempes, sier hun. Fordi islam er politikk og politikk er islam. Vi må bekjempe det gjennom å skape et sekulært samfunn, gjennom et forbud mot islamske symboler. 


Publisert: nov 12, 2017 @ 7:28 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Resett TV

Latest posts by Resett TV (see all)

 • Truls

  På grunn av feighet Lily, pga feighet! Det er en stakkarslig trøst at de ansvarlig en vakker dag vil våkne opp og innse hva de har gjort!

 • Knut

  Nå er det på tide at politikerne skjønner hva de allerede har gjort mot landet sitt. Hvor mange bevis til på at dette går dårlig må de naive og dumme virkelig ha før sannheten går opp for de.
  Jeg så på NRK debatten i går om de såkalte oktoberbarna og den yngste NRK klarte å få med i studio hadde kraftig skjeggvekst og fremsto som 18 år. Han er ihvertfall 27-28 år. Dette blir jo helt latterlig særlig når eldre damer arbeider så hardt for at de skal bli.
  «Økonomi for naive» burde bli et tvangsfag for politikere så kanskje venstresiden slipper å dumme seg slik ut på TV.

  • tomnico

   «Barnet» I Solheim hadde klart å finne var pyntet med nyfarget svart hår og nybarbert for å se så ung ut som mulig, men de høye hårvikene, den kraftig skjeggveksten og rynkene rundt øynene viser at dette er en voksen mann som er fosøkt «pyntet» for å lure seerne. Uærlig som vanlig fra NRKs SV-avdeling.

   • Inger Barth

    Jeg så det samme. Nrk er visst ikke klar over at TV skjermen er meget avslørende. Dype rynker rundt øynene vistes gjennom den tunge sminken. Nrk burde ha spandert litt Botox. Men vi så at både Ingunn Solheim og guttens «verge» virket ille berørt da det ble sagt at mannen var 18 år. Vergen skyndte seg å si: » Noen av dem kan også være mer enn 18 år, da mange ikke vet når de er født!» Jeg må nesten spørre, står sånt til troende?

    • tomnico

     SV-organet NRK har ikke fått med seg alderstestingen av «flyktningbarna» i Sverige, som viste at over 80% av dem var mellom 19 og 39 år. «Barnet» I Solheim hadde funnet må være næmere 39 enn 18, selv om han var blitt «pusset opp» for å virke yngre.

  • Victor Lima

   Danske tall viser at 87% av de angivelig «mindreårige» er godt voksne. Som vanlig blir vi lurt. Og MSM fortsetter sitt «godhets»-korstog, senest i går hadde de intervjuet et av «barna» som først sa hun var helt alene i verden, mor, far og søsken var døde, før hun fire setninger senere sa til reporteren at hun «tenkte på sin syke mor når hun la seg til å sove om kvelden»… Uten at reporteren blunket!!! I naturvitenskapen kalles dette «cooking data» – konklusjon er gitt, og så trikser og mixes og jukse man med date for å få det til å passe til konklusjonen. Innen fysikk, kjemi etc er dette en dødssynd, i media er det den vanlige arbeidsmetoden.

   • Avatar

    De er ikke journalister men politiske aktivister. husker ikke hvor jeg har hørt den før ?

  • heimevernet

   «…kanskje venstresiden slipper å dumme seg slik ut…»

   Bin Laden spekulerte i om vestlige sosialister og islamister kunne ha felles interesser:

   http://www.nytimes.com/2003/02/15/world/threats-and-responses-bin-laden-s-message-to-muslims-in-iraq-fight-the-crusaders.html

   http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/2751019.stm

   Han var kanskje inspirert av Iran? Det er nok også sosialister som tenker at denne gangen skal de utnytte islamistene slik islamistene har utnyttet dem tidligere. Spørs om ikke det blir islamistene som trekker det lengste strået denne gangen også.

  • joh6565

   Jeg så faktisk ikke så gammel ut når jeg var 50 år.

  • Feles

   Det vet politikerne meget god hva de har gjort mot landet sitt. De har jo selv planlagt det. Og jeg vil tro at de har fått meget gått betalt for denne politikken i utenlandsk valuta av fremmede makter. Hvorfor tror du at Brundtland, Jagland, Solheim og Stoltenberg er belønnet med internasjonale toppjobber, og honoreres med millioner for et halvtimes foredrag?

 • invernes

  Veldig flott at Lily Bandehy forteller oss om den fare som islam er og dens trussel mot menneskeheten. 🙂
  Men jeg er redd Lily Bandehy snakker til døve ører, vi som har satt oss inn i islam vet dette, A 4 mennesker de som går som roboter i samfunnet bryr seg kun om neste lønning, politikerne nytter det ikke å fortelle noe som helst, de er programstyrt, politikere er heller ikke av folket lenger, de er en egen adel som svever oppe i verdensrommet.

  • Balalaika

   Politikerne og resten av ‘eliten’ som HAR forstått noe av Islam er redd for konsekvensene ved å definere Islam som en politisk ideologi, og forby den. Det er mange grunner til det, og det som nok er felles i alle er penger og geopolitikk.

  • Bjørn Nordbotn

   Dette støtter jeg fullt og helt.

  • May Day

   Problemet er at det ikke er lov til å si nei til noe som helst uten å bli stemplet som fremmedfiendtlig og rasistisk. Du kan godt hjelpe andre mennesker der de er.
   Det er hverken hat eller rasisme som kommer til uttrykk når du mener at nesten 300.000 Afrikanere og Arabere i Norge allerede er en for stor utfordring.

 • Breidablikk

  Problemet er at det «sekulære» ikke er en selvstendig størrelse, men historisk og saklig avledet av kristendommen: på sekulære prinsipper, som råder i dag, kan Islam få innfot i landet. Bare en energisk, kristen norsk identitet – som dyrker alt det særegne og ikke-universelle ved «det norske» – kan stå imot Islam og sørge for assimilasjon av enkeltindivider. .

 • bitten

  Vi utsletter vårt eget kontinent på bekostning av Islams ekstremt onde ideologi ,
  der Europa må kjempe for sin eksistens grunnlag .
  Der Europas kultur er i ferd med å raseres for alltid , målet til Islam er å angripe vår
  livsstil og eksistens , mens politikere er likegyldige , bryr seg ikke virker det som .

  JA ISLAM er den aller største hovedproblemet , som hele vesten og Europa står
  overfor noen gang , som aldri lar seg integreres noen gang heller .

  • Leif

   Du kan ikke dokumentere noe av det du skriver. Det er bare synsing.
   Da bør du innlede hver setning med «jeg tror» eller «jeg mener» eller «jeg frykter».

   • lirot

    Hvis du følger litt med på hva som faktisk skjer i Allahs navn i Sverige, her i landet og ute i Europa, og da mener jeg ikke gjennom NORSKE MEDIER som underrapporterer for at vi ikke skal få «fremmedfrykt» – så vil du se at bitten har HELT rett.

 • Henning Rutledal

  Hva skal vi med Lego, når vi har Koranklosser!

 • Bjorn Ramstad

  Lily Bandehy gir uttrykk for det samme som en fransk religionshistoriker ved navn Ernest Renan (1823 – 1892) skrev:
  «Muslimene er islams første offer. På mine reiser i Orienten har jeg mange ganger sett at fanatismen kommer fra et fåtall av farlige menn som terroriserer de andre til å holde fast på den religiøse tradisjonen. Å befri muslimen fra religionen hans er den beste tjenesten man kan gjøre ham.»
  Fra Ibn Warraqs bok «Hvorfor jeg ikke er muslim.»

  • Max Karl

   Nå er det blitt gjort forsøk på dette. Men vi i vesten har konsekvent støttet islamistene, i kampen mot sekulære krefter i 60 år. Og nå er oppgjøret sin time kommet.

 • Avatar

  Afghanere busses til moske i Kirkenes enten de vil eller ikke? De stiller spørsmålet sjøl, hvorfor dette vi har jo flyktet fra Islam?

  Har en teori der. I moskeen blir de fortalt hvilken politisk side i Norge Islam har bestemt.

  De får høre ; Ikke ødelegg nå, her satser vi alt på at alle samlet stemmer på minste motstands vei.

  • Harald

   Nå har Sør-Varanger en ordfører som tilhører aller, aller, ytterste venstre. Ikke sant Rune? At det legges opp slik det blir beskrevet i Kirkenes er som forventet. Jeg er selv «kirkeneser» og jeg blir pinlig berørt av slike nyheter. Jeg kjenner Rune selv om det er «en million år siden» sist jeg traff han.

   • Avatar

    politisk korrupsjon. Norges undergang!.

 • Harald

  1000 % enig med Lily Bandehy. Vet ikke i hvor mange innlegg jeg har sagt akkurat det samme.

 • kosungen

  Nordmenn er feige og politikerne er enda verre, de er grådige og har mista bakkekontakt. Når Siv Jensen ikke klarer å si opp Meyer, hvordan skal det da bli i framtiden hvor en muslim sitter på toppen av et departement eller statlig organ, skal hun da få gjennomføre islamske verdier-lover for de ansatte og det norske folk. Ja, for et sted er det galt, når Meyer sitter trygt og behandler et statlig organ etter eget forgodtbefinnende. Jeg skjønner ikke hvorfor det norske folk ikke gjør opprør, vi kan bare ta oss til rette, for det har ingen konsekvenser likevel. Hvorfor skal vi ha en statsminister som kler seg i grønn bluse for å bli på id? Som er Muhammeds farge? Så hun synes at det er en god og rettferdig kultur i muslimske land siden hun støtter moskeene i stedenfor sitt eget folk og kultur.

  • Feles

   Hva med Tadjik som statsminister da? Hun er jo nestleder i Norges nest største parti.

 • Tone Kroll

  Newton sa “we stand on the shoulder of giants”. Det har vi glemt i globalismens ånd.

  Vi trenger flere giants og uredde stemmer som Lily Bandehy og Resett. Vi trenger mennesker med mot i det offentlige ordskiftet.

  Tusen takk, Lily. Du er uredd og en strateg av dimensjoner – og jeg beundrer deg for det.

 • Akmed Yildiz

  Resett er verdens beste nettside for alternative nyheter. Dere overrasker meg gang på gang. Det er så kult å ha en nettside som resett i Norge. Kommunister, sosialister, liberalister, blå, rød, venstre og høyre. Spiller ingen rolle. Alle skal få si sitt. Det er derfor jeg liker dere.

  VG, Aftenposten, NRK, TV2, Nettavisen, Dagbladet. De er 100% sosialist rød.
  Resett er 100% nøytral. That is why I love you. Ha en fin dag alle sammen.

  • Feles

   Og hvor mange ganger har så du unngått å bli sensurert, unnskyld moderert? Rundt 10 % prosent av mine kommentarer blir sensurert! jeg driver for tiden på og analyserer hvilke elementer i mine saklige kommentarer som sensureres Jeg synes jo jeg får igjennom en relativt høy prosentandel av kommentarene mine, men altså ikke alt. jeg lurer på om det er Spetalen selv eller Lurås som legger lista.

   • Max Karl

    10 % er da ingenting. Jeg får sensurert 50 % av mine innlegg.

    • Feles

     Imponerende!1 Jeg skal skjerpe meg!!

  • Leif

   Tenk å ta så feil!

 • Øyvind Tronstad

  Islam er like ille som nazisme!

  • heimevernet

   Vel, hvis du tvinges til å leve i et politisk system med overmennesker og undermennesker – hvilken av dem vil du være?

   • Feles

    Fri og uavhengig!!!

    • heimevernet

     Hvis du får valget mellom å være overmenneske eller undermenneske? Det vil si, du må enten velge en sterk og autoritær leder som du tror kan bekjempe islam (prisen for det er at du blir overmenneske og muslimer undermennesker) eller du lar være å velge ham (og blir i så fall undermenneske)?

     Hint: Vi er i ferd med å bli undermennesker. Det er kanskje ennå mulig å unngå å bli noen av delene. Men tiden er i ferd med å renne ut. Snart må vi velge mellom å være autoritære eller å bli undertrykket. Det beste er å ikke importere islam til å begynne med. Men hvis man først har gjort det må man kanskje på et eller annet tidspunkt bli autoritær. Det er for å slippe å ta dette valget at jeg er i mot å importere islam.

  • Harald

   Du har tydeligvis litt for lite kunnskap om nazismen. Det finnes ikke noe verre på denne guds grønne jord enn islam og islamisme.

  • Feles

   Veldig mange muslimer nærer en stor beundring for Adolf Hitler p.g.a. jødeutryddelsen. Det er ikke så veldig lenge siden Tyrkias president Erdogan uttrykte sin store beundring for nazi-Tysland og dets styringsmetoder, fordi de var effektive. Det som ikke ble sagt var at Hitlers styringsmetoder var effektive i kun 12 år, og da lå hele Europa i ruiner. Men det er godt mulig at Erdogan og andre muslimer betrakter dette, altså Europas ødeleggelse, som en gedigen seier og suksess for sitt eget vedkommende.

  • Charly Eloy

   om ikke verre

 • Odd Hegge

  Vi må vel flykte til amerika alle som vil være fri etterhvert?
  Og kjempe for vårt lands frihet derfra i eksil?

  • heimevernet

   Hm. Kan USA bestå uten sin sivilisasjons opphav? Universitetene i USA er dessuten i ferd med å gå fullstendig bananas, i følge ryktene. Bare foredrag innenfor meningskorridoren. Kan være at USA kjører på med islamisering, de også. I følge Ayaan Hirsi Ali er ytringsfriheten i samfunnet for øvrig i ferd med å gå ad undas i USA også. De ligger muligens bare litt etter oss.

 • Feles

  Det er jo bare å se på hvordan muslimene herjet med og i Byzantinerriket og sørøst-Europa for noen hundre år siden. Men dette er jo ikke pensum i norsk skole.

  • heimevernet

   Byzantinerne led av sivilisasjonstrøtthet slik som oss. Det tok knekken på dem, slik trøttheten tar livet av oss. Mens armeene nærmet seg, satt politikerne og diskuterte englenes kjønn. Høres ut som våre kjente og kjære folkevalgte.

   • Jon H

    «…Høres ut som våre kjente og kjære folkevalgte…»

    Sannelig.

   • Feles

    Det tviler jeg sterkt på, fordi det som knekte det Øst-Romerske Riket, Byzantinerriket, var korsfarernes erobring av Konstantinopel i 1204. Dette var et regelrett forræderi der byzantinerne ble dolket i ryggen av folk som i utgangspunktet var deres allierte mot muslimene.

    • heimevernet

     Angående englers kjønn og Byzantiums fall:

     http://www.nationalreview.com/article/207265/weapons-mass-distraction-walid-phares

     Det du nevner er et interessant tidspunkt. Men på det tidspunktet var Byzantium allerede relativt dovent og bedagelig. En serie av dårlige beslutninger hadde ledet imperiet inn i situasjonen som gjorde det mulig for de europeiske barbarene å dolke de siviliserte i ryggen. Beslutninger som har en parallell i Vesten, altså ting som ligger bak oss.

     Episoden jeg nevner var faktisk enda senere, på et tidspunkt da Byzantium bare hadde lyst til å legge seg ned for å dø. Vesten er muligens ikke helt der ennå. Men jeg ser tegn til at Vesten er i ferd med å legge seg ned.

     • Buddy O

      «En serie av dårlige beslutninger hadde ledet imperiet inn i situasjonen som gjorde det mulig for de europeiske barbarene å dolke de siviliserte i ryggen. »

      Europeiske barbarer?

     • heimevernet

      «Europeiske barbarer?»

      En overdrivelse brukt som språklig virkemiddel, men jeg har inntrykk av at byzantinerne var mer siviliserte enn europeerne på den tiden. Selv om Italia og Europa rundt 1200 hadde kommet seg i betydelig grad siden det vestromerske riket falt.

      Klart, det var også et betydelig antall grekere og andre man regner som europeere i Byzantium. Byzantium var tross alt fortsettelsen av romerriket (som hadde for vane å gjøre borgere av erobrede folk). Men hvis man tenker geografi..

      Når det er sagt, foretrekker jeg jo nasjonalstater i samarbeid fremfor imperier, slik som i Vesten.

 • Emperor

  Helt enig. Islam må ut av Europa og om brukerne ikke vil det selv sammen med dårlig kultur, så må de reise tilbake til Afrika og Asia.

  • Jon H

   Islam er ikke kompatibel med vestlige verdier og normer. Det er som olje og vann. Og islam er i tillegg en ekstremt kravstor religion og ideologi, med politiske ambisjoner om å styre og kontrollere samfunnet og alle i samfunnet. Islamisme er mer totalitær enn både nazisme, kommunisme og fascisme.

   • Feles

    Finnes det noe muslimsk land som er demokratisk? Finnes det noe land med større muslimske minoriteter hvor der ikke er borgerkrig? De monoteistiske religionene ibor en politisk ideologi som peker mot det absolutte eneveldet. Landene i Vest-Europa og Nord-Europa startet ikke å utvikle seg demokratisk før de hadde kappet hodet av den Romersk-Katolske kirken gjennom reformasjonen og undelagt religionen statens kontroll. Islam er vel ikke noe unntak.

    • Leif

     Både Pakistan og Indonesia (verdens to største muslimske land) har demokratiske valg til parlamentet.
     Du kan gjerne påstå at dette valget er illusorisk, men da må du dokumentere at deres demokrati er falskt.

     • heimevernet

      «Du kan gjerne påstå at dette valget er illusorisk, men da må du dokumentere at deres demokrati er falskt.»

      Det finnes mange måter å ta folket med på råd. Folk i Vesten vil neppe være fornøyd med den typen rådslagning som gjøres i Tyrkia, Pakistan, etc. Omvendt har nok mange i Vesten andre tanker om hvordan et demokrati bør organiseres. Man kan jo godt uttrykke ganske sterkt at deres demokrati er dårlig når vi nå er i ferd med å importere pakistansk samfunnsorden til Europa.

      Demokrati er dessuten ikke alt. I demokratiene Pakistan og Indonesia skal det være mye undertrykkelse, både undertrykkelse av minoriteter og press mot majoriteten for å oppføre seg på en viss måte. Korrupsjon tror jeg også det er i større grad. Generelt dårligere organisert i mine øyne. Men de må få lov til å gjøre det de synes er best, så klart.

 • Gladpompen

  Så enkelt kan det summeres opp! Burde vært et mantra for norske pomitikere.

  • heimevernet

   «…norske pomitikere…»

   Norske pommes fritikere, mener du?

 • Ann O Nym

  Islam er en kreftsvulst som vokser i redordfart. Vi vet hvem for bygget dette landet og det er ikke de som sitter og styrer oss mot katastrofe. Jeg har vokst opp i paradis, men jeg er bekymret for mine barnebarn. Mine døtre tror alt er gull og grønne skoger og jeg er rasisten i familien.

  • NielsNormann

   Kjenner den der, Norske jenter legger seg ned og skræver for disse muslimene. og den dagen dem vil ut av forholdet så er det forfølgelse og vold. og dem må gå med voldsalarm! kor dum går det an og bli? Syns ikke noe synd på dem .Jeg er også rasisten i familien.

 • heimevernet

  Ja, tenk om moraleliten kunne høre på fornuft. Det hadde vært noe. Og attpåtil fra noen som vet hva dagens kurs leder til. Men alt politikerne er villige til å gjøre er å støype mer betong. For islam skal vi få. Enten vi vil eller ei.

 • Knut Berg

  All respekt, Lily Bandehy.En særdeles viktig stemme alle i Norge burde lytte til.Og Lurås stiller med ro og lyttende eleganse samt meningsfulle oppfølgingsspørsmål.Takk!

 • Stokke123

  Men vår statsminister er helt stille. . . 🙁

 • Panzer

  Dessverre ser det ut som om vi har naive og udugelige politikere, enten det eller så lar de seg lede/styre av en skjult maktelite som vil føre Europa tilbake til U-land nivå.
  Da er spørsmålet: Hvorfor?

  Det er i allefall ikke for at vi skal få det bedre!

 • Vaporeonix

  Tenker at det er viktig å lytte til stemmer som Lily Bandehy,- som har kjent dette på kroppen. Vi som er født og oppvokst her på bjerget,-hvor vi tar friheten for gitt, og tror at alle tenker som oss og vil bli som oss, bør være vaktsomme og uten kompromiss verne om disse hardt tilarbeidede friheter. Mulig vi er en smule mette og høye på oss sjæl,- men det som kalles dekadense har felt godt fungerende samfunn opp gjennom tidene,- og historien synes å gjenta seg. Vi må verne om friheten, enkeltmennesket og sørge for at vi har et samfunn hvor alle nyter godt av dette. For min del er jeg betenkt,- fordi vi synes å gape over for mye i en slags «godhet», der samfunnet etterhvert ikke evner eller har ressurser til å innfri våre gode intensjoner. Og det koster dette,- både økonomisk,- og at en i nattens mulm og mørke «pynter» hele Norges paradegate med «kloakkrør». Jeg spør,- og Lily spør,- hva er det egentlig vi driver med ?

  • Jon H

   Lily Bandehy har full oversikt og forståelse. Det er nesten som balsam å høre henne fortelle om alt det som en selv har forstått etter hvert og ennå mye mer. Takk til Lily Bandehy. Skjønner godt at hun ikke skjønner Norge og nordmenn og de underlige holdningene som det norske samfunnet i sin alminnelighet har til islam.

   Det er synd at den norske befolkningen generelt ikke aner noe om de forskjellige tingene som Lily forklarer i videoen. Folk flest har fått feilinformasjon (PK-versjonen) om islam gjennom bl.a. PK-lærebøker, PK-skolen, PK-massemedia og ikke minst det svært islamofile islam-apologetmediet NRK.

   Det som trengs – desperat – er folkeopplysning om hva islam faktisk innebærer.

 • ArnoldHanssen

  Bullshit

  • Kim Andre Henriksen

   Sjekk opp fakta fra den Iranske revolusjonen i 1979… hvis Islam får makta.. da vil DU og dine likesinnede politiske korrekte, venstrevridde,Islamophile sosialister og kommunister komme til å erfare hva det vil si å støtte en totalitær og politisk,fascistisk ideologi uten… å være en «god Muslim».Eneste takk for «støtten»dere kommer til å få fra Islam er dhimmi status eller et av de «humane» sharia dødsstraffene. Dere står først i køen, Tro meg!!!

  • heimevernet

   Du har rett. Krig foregår slik (det har jeg i alle fall sett på film):

   De to partene marsjerer troppene sine ut på en slette langt fra sivile. Så sloss de til alle soldatene på den ene siden er døde. Slutt.

 • Jeg tror ikke på uskyld , naivitet eller feighet til den europeisk politisk eliten. Det jeg tror er at i krig finnes det noe som kalles «beregnede risiki» (attentatene i Europa)som de er villige å ofre for å beholde dominansen over natur ressursene som finnes i de islamiserte områdene..de fleste områdene ble islamisert av europeer selv.
  Venstre siden eller høyre siden er er stiltiende enige i viktigheten av å påtvinge islam på de beseiret folkgruppene.

 • Hardanger

  Så sant som det er sagt

 • Ina Kristi

  Jeg er veldig glad for at Lily Bandehy forteller om islam, men folk tror det ikke.
  På tide å se. Det som skjer nå, er det samme som skjedde før 2. verdenskrig. Både politikere og den vanlige mann i gata ville ikke se hva som var i ferd med å skje i Europa. Vi er så naive og godtroende at det er kvalmt. Muslimene har en eneste agenda, og det er å gjøre Europa til en muslimsk stat. De eneste som ser ut til å skjønne dette, er Ungarn og et par andre øst-europeiske stater. Når jeg sier dette, ler folk og sier at det bare er tull. De vil aldri kunne klare å overta. Folk vil rett og slett ikke se, ikke vite?

 • Ingvar Nilsen

  Dette intervjuet med Lily Bandehy gir, mer enn noe annet, Resett berettigelse. Det er enestående i innhold, enestående i form. Enestående bra! Bortsett fra musikken som blir lagt på, den kunne jeg vært foruten.

 • Robin Haug

  Nydelig intervju! Alt sammen, det tekniske også!

 • Torgunn

  Kjære Lily Bandehy, vi er ikke ferdig med kristendom som religion.
  Det er kristendommen som er selve grunnlaget for vår sivilisasjon, altså demokrati og enkeltmenneskets verdi og rettigheter. Grunnlaget for menneskerettigheter er å finne i Det Nye Testamentet. God lesing.

 • Steinar Stefferud

  Ja vi skulle ha flere som Lily Brandehy jeg har gått å venta på det her i mange år. Jeg har diskutert dette med mange blanda forhold gifte eller ikke, men da her jeg fått til svar at jeg er en stor RASSIST. Det er klart alle sine meninger men de kommer ikke til trykk. Jeg har hele tiden sagt at enten det er Danske,Svenske eller Norske Myndigheter er at INFORMASJONEN til de nykommemde Økonomiske flyktninger fordi de fleste har kommet hit på egen kostnad. Ingen har invitert de til å komme hit og for de rette seg efter landets LOVER,KULTUR og REGLER og rette seg efter den måten vi lever. Det er ingen religion som styr i scandinavia det er DEMOKRATI. Personlig så har jeg et minne fra Indonesia og hva som skjedde der på-60-70 tallet. MUSLIMER er på frammarsj i EUROPA, vi må gjøre noe NÅ, ikke om 10 år. jeg kan jo ta et forhold som den SEKSUELLE krimminaliten som en del av muslimer setter ut i livet når de kommer hit. De minner meg om et kvigeslip og da er alle jenter.kvinner og ensomme damer et fritt vilt for disse MUSLIMER, Sånn gjør de i sitt hjemland.. Nei vi skulle ha THAILANDSYNDROMMET her i Scandinavia. Et bestemt område som er inngjerdet med Militært vakthold helt til de kan landets sprog,skrive læse og forstå landets lover og regler. Ikke før skal de få en fast bopel og ARBEID og OPPHOLDTILSTAND i 5 år ad gangen. Sin religion kan de bare bedrive hjemme og ingen å be på OFFENTLIGE plasser. De skal heller ikke å spesial behandling på SKOLER,ARBEIDPLASSER eller hos OFFENTLIGE MYNDIGHETER. Ergo skal de ikke ha noe bedre enn en annen innbygger i landet. JA JEG ER LIVREDD FOR DET SOM SKJER.

 • stahenni

  Når det er få i ei gruppe, så må gruppa finne seg i det som det demokratiske flertallet ønsker.. Men når gruppa blir stor nok, så stilles det krav.. Det kalles bare for demokrati..

  Problemet er bare at når man stilltiende har tillat alt sinnsykt som enkelte grupper har tatt med seg, så er det vanskelig å skulle forby ting når gruppa får demokratisk makt..

  Så lærdommen bør være at det stilles krav fra dag en!

 • Furunål

  støre – forstår du ikke hva du driver med?