annonse
Lily Bandehy rømte fra den islamske overtakelsen av Iran til Norge i 1988. Nå føler hun at hun blir innhentet på nytt. I dette intervjuet med Helge Lurås kritiserer hun Europa for å ha ventet for lenge.  

– Jeg forstår ikke Norge. Jeg forstår ikke Europa. Dere var ferdige med religion.  Dere hadde satset på individualisme, humanisme, demokrati. Plutselig ofrer dere alt for islam. Hvorfor? spør Bandehy.

Islam må bekjempes, sier hun. Fordi islam er politikk og politikk er islam. Vi må bekjempe det gjennom å skape et sekulært samfunn, gjennom et forbud mot islamske symboler. 
Annonser
  • 5.4K
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]