Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SSB-sjef Christine Meyer sier at hun ikke har levert noen oppsigelse og at hun heller ikke har fått varsel om oppsigelse. 

Flere medier meldte torsdag at Meyer var ferdig i jobben, og at dette ville bli kunngjort fredag.

Fredag formiddag skulle Meyer etter planen møte finansminister Siv Jensen (Frp), men dette ble det ikke noe av. Det skal ikke ha blitt noe av møtet fordi Meyer ville ha med en rådgiver i møtet, og hun satt i stedet i møte med den administrative ledelsen i departementet.

Meyer har varslet et allmøte i SSB fredag, og sier at hun ikke ønsker å kommentere saken mer før dette.

((c)NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]