Muhammer Ay/IHA Photos via AP
Del saken
  •  
  •  
  •  

Nær 100 utlendinger som er mistenkt for tilknytning til IS, er pågrepet i Tyrkia, melder Tyrkias offisielle nyhetsbyrå Anadolu.

82 av utlendingene er pågrepet av politiet i Istanbul på 14 ulike adresser. De er alle mistenkt for å ha vært aktive i krigsområder og for å planlegge reiser til Syria.

Samtidig er elleve syriske statsborgere pågrepet i provinsen Adana sør i landet. Også de er mistenkt for tilknytning til IS, melder nyhetsbyrået fredag.

Operasjonene i Istanbul-området og Adana var samordnet. De ble gjennomført etter at tyrkisk politi pågrep 173 personer som også er mistenkt for tilknytning til IS i hovedstaden Ankara torsdag.

Tyrkiske myndigheter er blitt rammet av flere terrorangrep som IS er blitt anklaget for, deriblant angrepet på en nattklubb i Istanbul der 39 personer ble drept.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]