Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Flere personer er pågrepet etter en skyteepisode i Sarpsborg fredag kveld. Ingen ble skadd i episoden.

– Det var en skyteepisode, trolig ved 21–22 tiden fredag. Det har vært løsnet skudd. Flere personer er pågrepet. Ingen er skadd, sier operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt til Sarpsborg Arbeiderblad.

Et område er sperret av ved Spar på Klavestadhaugen i Sarpsborg, hvor det ble skutt gjennom en vindusrute. Hunder og krimteknikere leter etter våpen i området.

Det har blitt løsnet minst ett skudd. Minst to personer har vært på åstedet, får SA opplyst av politiet.

– Vi ser meget alvorlig på dette. Skyteepisoden har funnet sted i et område med boliger og butikk. Det er derfor satt inn store ressurser i saken, sier politiførstebetjent Vidar Andersen, som leder etterforskningen.

Politiet ringer nå på hos naboer for å få eventuell informasjon. Hendelsen fredag kveld ble ikke meldt før i ettertid, derfor er tidspunktet usikkert.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]