Kjempedemonstrasjon i Barcelona – 750.000 krever at katalanske ledere settes fri

Demonstranter i Barcelona krever at åtte fengslede medlemmer av den avsatte katalanske regjeringen settes fri. De holdt opp bannere med teksten «frihet for politiske fanger». Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix

NTB-AFP-DPA

(©NTB)


Publisert: nov 11, 2017 @ 9:57 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.