Politiet stanset nazidemonstrasjon i Göteborg

Nordiska motståndsrörelsen demonstrerer i Falun 1. mai 2017. Foto: Ulf Palm/TT / NTB scanpix

Om lag 65 personer hadde samlet seg for å demonstrere uten at det var søkt tillatelse på forhånd. Politiet grep derfor inn og stanset gruppen.

– Et større antall NMR-tilhengere hadde samlet seg ved parkeringsplassen sør for Liseberg og begynte å marsjere mot sentrum, sier operasjonsleder Göran Carlbom i Göteborg-politiet.

16 personer ble tatt hånd om av politiet.

– Ingen av dem er mistenkt for andre lovbrudd enn ordensforstyrrelse, og de er anmeldt for det, sier Carlbom.

NTB-TT

(©NTB)


Publisert: nov 11, 2017 @ 4:59 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.