Workers hang a poster of outgoing Prime Minister Saad Hariri with Arabic words that read, "We are all Saad," on a seaside street in Beirut, Lebanon, Thursday, Nov. 9, 2017. Hezbollah has called on Saudi Arabia to stay out of Lebanese affairs, saying the resignation of Prime Minister Saad Hariri, announced from Riyadh over the weekend, "has raised many questions." (AP Photo/Hussein Malla)
annonse

Den arabiske liga holder møtet neste søndag, for å diskutere «krenkelser» begått av Iran i regionen. Møtet kommer på anmoding fra Saudi-Arabia, ifølge et notat nyhetsbyrået AFP har fått innsyn i.

Bahrain og De forente arabiske emirater støttet den saudiarabiske anmodningen, og den ble ifølge notatet også godkjent av Djibouti, som for tiden har formannskapet i ligaen.

Spenningsnivået i regionen er høyt etter at den libanesiske statsministeren Saad Hariri overraskende trakk seg i en tale han holdt forrige helg mens han var på besøk i Saudi-Arabia.

Så langt har presidenten ikke kommet tilbake til hjemlandet, og lederen for den libanesiske Hizbollah-bevegelsen, Hassan Nasrallah, hevdet fredag at Hariri holdes fanget.

Flere arabiske land, blant dem Saudi-Arabia, har bedt sine borgere forlate Libanon.

NTB-AFP

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]