Kirkeskytterens ekskone levde i frykt for sinnet hans

Det ble flagget på halv stang i Texas etter kirkemassakren for en uke siden. Foto: AP Photo/Eric Gay

Ekskona til mannen som skjøt og drepte 26 mennesker i en kirke i Texas, sier hun var skremt av det voldsomme sinnet hans.

I et intervju med fjernsynskanalen CBS sier Tessa Brennaman at Devin Patrick Kelly bar på «mange demoner eller hat» og at hun levde i konstant frykt for mannen som ble dømt til fengsel for vold mot henne og sønnen hennes. Kelley erklærte seg skyldig i å ha slått, sparket, lugget og tatt kvelertak på henne. Sønnen ble påført kraniebrudd.

Brennaman sier eksmannen truet med å drepe henne og familien hennes. Hun forteller også om en episode da hun kom hjem med en fartsbot. Kelley holdt en pistol mot tinningen hennes og spurte om hun ønsket å dø.

En tidligere kollega forteller til New York Times at hun var skremt av Kelleys voldsomme sinne. Hun sier forsvaret ga ham flere sjanser, men at det bare var problemer med Kelley. Når han ble irettesatt reagerte han med å gråte og skrike og ristet av sinne, sier Jessika Edwards. Han kunne også sverge på at han skulle drepe sine overordnede. Hun forteller at hun ba folk være forsiktige overfor ham og fryktet at han kunne dukke opp og skyte rundt seg.

Etter at han ble avskjediget fra forsvaret, skal Kelley ha kontaktet Edwards på Facebook og snakket besatt om Dylann Roof. Den unge mannen drepte ni svarte i en kirke i South Carolina i 2015 i det han har forklart var et forsøk på å utløse en rasekrig.

Massakren i baptistkirken i Sutherland Springs for en uke siden er den verste masseskytingen i delstaten Texas’ historie. 26 mennesker ble drept i angrepet.

(©NTB)


Publisert: nov 13, 2017 @ 9:56 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.