TV 2s siste nyhetssending fra Karl Johans gate i Oslo skjer søndag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Samme dag som TV 2 debuterer med nytt nyhetsstudio i Bergen, går kanalens siste nyhetssending fra hovedstadens paradegate på lufta.

18.30 søndag går TV 2s siste nyhetssending fra Karl Johans gate på lufta. Framover skal nyhetssendingene sendes fra Media City i Bergen fram til kanalens nye Oslo-kontor Diagonale, bak Operaen, står klart.

Samme kveld, klokken 21, er det klart for første sending fra kanalens nye utenriks- og sportsstudio. Sendingene får ny vignett og musikk, men beholder de samme fargene kanalen har brukt før. Studioet får dog et litt annerledes uttrykk.

– Det spesielle er at vi har plassert redaksjonen og desken midt inni vårt nye studio. Vi ønsker en større nærhet til seerne, og i våre nyhets- og sportsflater på TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen vil vi nå jobbe tettere på selve nyhetsproduksjonen, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]